Update juni 2024

Inzamelingsactie lokale Jumbo-filialen Barneveld

Op vrijdag 28, en zaterdag 29 juni namen twee van de plaatselijke Jumbo-filialen deel aan een landelijke inzameling van producten voor een goed doel: de voedselbank. En daar heeft u als klant massaal gehoor aan gegeven: maar liefst 107 dozen en kratten met houdbare boodschappen. Er waren ook financiƫle giften, of statiegeldbonnen.

We zijn er stil van: zoveel! Wat mooi! En we zeggen dan ook: heel hartelijk dank voor wat u gegeven heeft. Het is hartverwarmend!

De foto’s spreken voor zich…

1500 setjes voetbalplaatjes van Albert Heijn

Een leuke actie voor de ingeschreven kinderen van de voedselbank: Gert Bomhof heeft van Albert Heijn 1500 setjes voetbalplaatjes gekregen om aanstaande donderdagmiddag uit te delen: dan kunnen jullie ook meedoen met ruilacties op school.

Dank jullie wel Gert en Albert Heijn namens de kinderen van Hulp aan Elkaar!

Boekhandel Romijn doneert kinderboeken

Woensdag 19 juni heeft boekhandel Romijn aan ons ongeveer 60 nieuwe kinderboeken overhandigd. In het kader van de landelijke actie Geef een boek cadeau, waarbij de klanten van de boekhandel voor een heel klein bedrag een kinderboek bij hun aankoop konden aanschaffen.

Boekhandel Romijn zorgde voor de promotie van die actie, en koos voor de kinderen van Hulp aan Elkaar als doel. Op de foto nemen wij ze in ontvangst. Hartelijk dank voor de boeken!

Hoeflon helpt bij het montage en plaatsing van rekken in het magazijn

Zoals u misschien wel gehoord of gelezen hebt, gaan wij in de komende maand verhuizen naar een nieuw pand! Dat is een fijn vooruitzicht, maar voor het zover is moet er veel werk verzet worden. Dat werk is in de afgelopen week gestart met het inrichten van een magazijn waar onze voorraadkratten kunnen staan. Op de foto’s kunt u zien dat er een aantal mannen van Hoeflon met twee van onze vrijwilligers bezig zijn om de montage en plaatsing van deze rekken veilig en verantwoord te realiseren.

Wij zijn erg bij met de hulp van Hoeflon: hartelijk dank voor uw inzet! Tegelijk kunt u alvast een klein inkijkje krijgen, later volgen meer berichten en foto’s.

Maandelijkse inzameling kerken Barneveld

Een beetje later dan gebruikelijk, maar we willen u toch ook nog bedanken voor alle producten die we op zaterdag 1 juni jl. mochten ontvangen bij de inzamelingen bij de deelnemende kerken. Hartelijk dank: zoals u kunt zien op de foto zijn er veel kratten te vullen, dus uw inbreng komt altijd goed terecht!