Update mei 2024

Maandelijkse inzameling kerken

Afgelopen zaterdag was ook de reguliere inzameling bij de kerken: ondanks de vakantie, en de andere grote inzameling hebben we van hen een hele mooie hoeveelheid producten gekregen, waar we erg blij mee zijn: vooral luiers voor de kleintjes, aardappelen en kuipjes boter. Verder vult u het altijd aan met houdbare producten, het ligt allemaal alweer in onze voorraad om uit te delen.

Dank u wel namens onze cliƫnten en de vrijwilligers.

Gezamenlijke inzameldag Jumbo Barneveld

Vrijdag 3 mei was de Jumbo-Voedselbankdag. Daar hebben de klanten van Jumbo, en wellicht ook mensen die er speciaal voor naar een Jumbo zijn gegaan, voor gezorgd! Overweldigend, wat heeft u met elkaar veel ingezameld, en wat hadden de filiaalmanagers, en de franchisenemer het goed voor elkaar voor deze actie en onze vrijwilligers!

Ruim 50 bananendozen, en meer dan 30 kratten met houdbare spullen staan nu te wachten om gesorteerd en later uitgedeeld te gaan worden.

Heel, heel hartelijk dank namens Hulp aan Elkaar.