Update december 2023

Gedoneerde oliebollen

Een particuliere gift die donderdag zorgde voor een “oudjaarsgevoel” bij de vrijwilligers: een meneer kwam oliebollen brengen: veel oliebollen! Het rook heerlijk en in elk krat is een zak gedaan.

De vrijwilligers hebben in de koffiepauze voorgeproefd: verrukkelijk, en onze cliënten delen in dat lekkers. Nogmaals dank u wel!

Kerststollen van Broekhuis Barneveld

Donderdag kregen we telefoon van Broekhuis Auto’s uit Barneveld: we hebben van een actie kerststollen over, kunnen we die brengen? Een kwartier later stonden zij met deze stollen voor de deur: voor elk krat een heerlijke stol.

Dank jullie wel!

Grote inzamelactie door Scouting Lunteren

Scouting Lunteren heeft ook dit jaar een inzameling gehouden voor onze voedselbank: in een oproep werd aan alle leden gevraagd producten mee te nemen die langer houdbaar zijn.
Dat de actie aangeslagen is kunnen we op onderstaande foto zien. Geweldig!

Bedankt voor jullie inzet, het komt op de juiste plek terecht.

Donatie accountantskantoor van Lienden en Kooistra

Medewerkers van accountantskantoor van Lienden en Kooistra hebben met elkaar een inzameling van houdbare producten en luiers gehouden op kantoor.

Op de foto ziet u het mooie resultaat. Dank jullie wel voor deze actie!

Mannenkoor de Schaffelaar doneert oliebollen

Onlangs ontvingen wij van Interkerkelijk Streekmannenkoor de Schaffelaar een flink aantal oliebollen.

Henk (2e van links) heeft ze overhandigd aan een aantal vrijwilligers van Hulp aan Elkaar. Dank u wel!

Soep en afbak-stokbroden

Vanochtend kregen we van Silvana en Daniël een auto vol met soep en afbak-stokbroden voor onze cliënten. Zij hebben dat ingezameld met een groep familie en vrienden, en aan ons gedoneerd voor de feestdagen.

Wat een prachtig initiatief, en wat zal het lekker smaken. Dank jullie wel!

Maandelijkse donatie van kerken

Zaterdag 2 december was het al weer de laatste inzameling van 2023 van producten bij de diverse kerken. Wat hebt u ons blij gemaakt: maar liefst 3 grote tafels vol met eten, drinken, schoonmaakmiddelen etc. etc. Rond de 50 kratten vol!!

Dank u wel, namens cliënten en vrijwilligers!

Speciale hulppiet deelt Sinterklaascadeau’s uit

Donderdagmiddag 30 november was het zover: een speciale hulppiet kwam langs om aan alle kinderen tot en met 12 jaar een cadeau uit te reiken. Per gezin werden de geschenken in een rode zak verpakt, dus misschien hebt u wel cliënten langs zien komen.

Het was een feestelijk gezicht!

Donatie van hobbyspullen

Wij kregen een aantal dozen met nieuwe hobbyspullen: die gaan de komende tijd uitgedeeld worden. Wat een leuke donatie, daar kunnen creatieve dingen uit voortkomen, dank u wel!

Rookworsten gedoneerd door World Servants uit Voorthuizen

Donderdagochtend kregen wij bezoek van 3 dames van World Servants uit Voorthuizen, en ze kwamen niet met lege handen.

Maar liefst 165 verse rookworsten mochten we ontvangen voor onze cliënten. World Servants heeft in Voorthuizen een verkoopactie gedaan om geld in te zamelen voor een project aankomende zomer in Zambia. Een groep van 39 jongeren vanuit de Gereformeerde Kerk gaat daar de handen uit de mouwen steken.

Ze wilden echter ook voor mensen dichter bij huis iets betekenen, en hebben beide voedselbanken in de gemeente Barneveld blij gemaakt.

Hartelijk dank, en veel succes komende zomer!