Update januari 2024

Koffiepakken gedoneerd door Lions-club

Maar liefst 120 pakken DE-koffie werden vanochtend gebracht door de heren van de Lions-club. We zijn er erg blij mee, en onze cliënten ook.

Dank u wel voor deze actie!

Kerstzegelactie Hervormde kerk Kootwijkerbroek

Ruim € 1.600,00 werd donderdagochtend aan de Voedselbank overhandigd.

Dat is de opbrengst van de kerstzegelactie van de Hervormde kerk in Kootwijkerbroek. Rond de kerstdagen heeft men er met vrijwilligers voor gezorgd dat kerstkaarten in Kootwijkerbroek, maar ook in de omliggende dorpen bezorgd konden worden voor een speciale prijs per kaart.

Dank u wel voor uw inzet en het mooie bedrag!

Landelijke inzamelingsweek Protestantse Kerk/Kerk in Actie

In de week van 6 t/m 14 januari werd een landelijke actieweek gehouden van de Protestantse Kerk/Kerk in Actie in diverse kerkelijke gemeenten. Het doel was om 25 dozen per kerk te vullen voor de Voedselbanken. In Barneveld deed de NGK mee aan deze actie, en de ingezamelde producten werden dit weekend aan ons overhandigd.

Het resultaat ziet u op deze foto’s: heel hartelijk dank, het was meer dan 25 dozen….!

Maandelijkse inzameling kerken

Vanochtend konden wij de eerste inzameling van 2024 van de kerken die elke maand voor onze cliënten klaarstaan, sorteren: wat heeft u met elkaar veel producten op de inzamelpunten gebracht!

Inzameling Curves Barneveld

Curves Barneveld heeft voor ons in de afgelopen weken een inzameling van producten gehouden. Wat een mooie opbrengst: ca. 13 kratten vol.

Dank u wel, dames!