Update november 2023

SGP doneert eieren

Het kan u niet ontgaan zijn: deze maand zijn de verkiezingen. In het kader van hun verkiezingscampagne heeft de SGP een aantal dozen met eieren aan diverse voedselbanken geschonken.

Woensdag j.l. werden ze bij ons bezorgd. Nogmaals hartelijk dank en succes woensdag!

Donatie stichting De Tweede Mijl

De kledingbank van Hulp aan Elkaar schenkt kleding, die niet naar onze cliënten gaat of te lang in onze winkel hangt, door naar Stichting De Tweede Mijl, een stichting die hulp biedt aan dak- en thuisloze mensen.

Tot onze grote verrassing kregen wij donderdag een gift van hen voor onze cliënten: veel pakjes thee, en flessen schoonmaakmiddelen. Daar zijn we heel erg blij mee, dank u wel!

JFC doneert voetballen

Misschien denkt u nu: waar kijk ik naar? U kijkt naar een bal: deze week ontvingen wij, via het JFC uit Barneveld, een aantal pakketten met mooie ballen voor de cliënten. In elk krat hebben we een bal kunnen doen.

Hartelijk dank voor deze sportieve donatie!

Onthulling bouwbord Bronveld

Dinsdagmiddag 7 november konden we als vrijwilligers van Hulp aan Elkaar, vrijwilligers van Bronveld, buurtgenoten, architecten, bouwers en alle anderen die meedenken, de onthulling door twee wethouders van het bouwbord van het nieuwe gebouw van Hulp aan Elkaar en Bronveld meemaken.

Bijgaand een aantal foto’s van dit bijzondere moment.

Maandelijkse kerkelijke inzameling

Voor de 11e keer hebben we uw inbreng bij de kerken mogen uitzoeken en in onze schappen mogen plaatsen: het waren weer veel goed gevulde kratten, en veel aardappelen. Bovendien ontvingen we een zakje met gehaakte opfleurbloemetjes (van wie we die krijgen? Geen idee, maar erg leuk).

Hartelijk dank voor uw bijdrage, en vrijwilligers van de kerken: bedankt voor het voorsorteren!