Update februari 2023

Inzameling koffiepunten Lions-club

De Lions-club uit Barneveld/Voorthuizen heeft in de afgelopen periode koffiepunten gespaard voor de Voedselbanken. Het was een landelijke actie, maar deze afdeling heeft de punten ingewisseld voor pakken koffie, zodat ónze cliënten een heerlijke kop koffie kunnen zetten thuis.

Lions: dank jullie wel!

Gift RST zorgverleners

Afgelopen donderdag werden wij verrast met een mooie gift van 2 dames van RST-zorgverleners. Zij hadden met elkaar een ontbijt/lunch voor hun cliënten en dit bedrag bleef over, en werd aan de Voedselbank geschonken. Dank u wel RST!

10-jarige geeft presentatie over voedselbank en houdt inzamelactie

Op de Beatrixschool in Kootwijkerbroek heeft een 10-jarige leerlinge een presentatie voor haar klas, en later voor de hele school gehouden over de voedselbank.

Ze heeft ook gevraagd aan haar klas- en schoolgenootjes om producten te doneren. Wat een fantastische actie is dat geworden! Haar trotse opa kwam vanochtend een volgeladen auto met de ingezamelde spullen brengen.

Dank je wel voor je mooie actie, en heel bijzonder dat je alle kinderen op school zo hebt weten te motiveren om mee te doen.

We zijn er erg blij mee!

Inzameling kerken Barneveld

Het was jl. zaterdag alweer de eerste zaterdag van de maand: de vaste inzamelingsdag bij de kerken die dat elke maand voor ons doen. Wat heeft u weer veel gedoneerd!

Veel houdbare melk, veel aardappelen, en veel houdbare producten en zakdoekjes. Heel hartelijk dank!