Update maart 2023

Kleedjesmarkt kindcentrum “Het Anker” Zwartebroek

Afgelopen vrijdag was het zover: de kleedjesmarkt. Niet zomaar een kleedjesmarkt maar een markt om geld in te zamelen voor Stichting Hulp aan Elkaar. Het was een ontzettend geslaagde ochtend en veel kinderen (en ouders) hadden erg hun best gedaan om leuke (zelfgemaakte) spullen te verkopen! Wij hebben maar liefst €902,95 opgehaald.

Hier worden verse artikelen van gekocht bij Coop compact van Veluw zodat gezinnen in de Gemeente Barneveld met Pasen een goed gevuld pakket kunnen ophalen bij de Voedselbank Hulp aan Elkaar in Barneveld.

75 pakketten door inzamelingsactie Plus-zegels

Vanochtend (29 maart) kwam deze familie ons verrassen: zij hebben een inzameling van Plus-zegels gehouden en heel veel zegels geplakt: voor maar liefst 75 pakketten! Wat een mooi iniatief, en wat zijn we er blij mee. Dank jullie wel! Ze komen goed terecht.

Inzameling producten PKN Voorthuizen

Wie we ook willen bedanken voor de ingezamelde producten is de PKN-kerk Voorthuizen (Hoofdstraat). Zij zamelden rond Biddag houdbare spullen voor ons in. Dank u wel!

Extra donaties inzameling GKV de Ontmoeting

Nadat GKV de Ontmoeting al een inzameling had gedaan bij de Jumbo, volgde deze week nog een aantal dozen met producten die rond de diensten zijn ingezameld. Hartelijk dank allemaal!

Anonieme donatie van Plus spaarkaarten

Vanochtend, woensdag de 15e, kregen we van iemand die anoniem wil blijven een bijzondere bijdrage: maar liefst 30 spaarkaarten van de Plus, t.w.v. € 180,00.

Dat is een mooie gift, dank u wel! We gaan er iets goeds mee doen.

Resultaat inzameling NGK de Ontmoeting

Wij hebben vandaag met u een bericht gedeeld over de actie van NGK de Ontmoeting bij de Jumbo aan de Amersfoortsestraat.

We delen aan het einde van deze inzameldag ook de mooie opbrengst: Hulp aan Elkaar is blij met alle boodschappen die een blije iniatiefneemster bij ons kwam afleveren: 20 volle kratten! Dank je wel, Ineke.

Inzameling kerstdonaties

Alsof het weer kerst was reden wij door de sneeuw naar de Voedselbank Barneveld om namens onze collega’s de kerstdonatie te overhandigen. Zoals altijd werden we hartelijk ontvangen en kregen we een interessant inkijkje in de logistiek bij de voedselbank.

H&S wat een mooie actie: namens ons hartelijk dank!

Inzameling NGK de Ontmoeting

Op zaterdag 11 maart is er op initiatief van NGK de Ontmoeting, in samenwerking met de Voedselbank Barneveld een inzameling van producten.

Tussen 10.00 en 16.00 uur kunt u terecht bij de Jumbo op de Amersfoortsestraat. Van harte aanbevolen!

Inzameling kerken Barneveld

Vaste bezoekers van deze pagina weten het vast al: de eerste maandag van de maand tonen wij u wat er voor Hulp aan Elkaar is ingezameld bij de kerken, afgelopen zaterdag. Elke keer zijn we weer blij verrast met de hoeveelheid, en de variatie in de producten!

Naast de gevraagde artikelen krijgen we ook veel houdbare spullen. We zijn er erg blij mee: dank u wel!