Update januari 2023

Inzameling door kerk in Voorthuizen

Dank: iedereen die bij het inzamelpunt van de kerk in Voorthuizen voor ons houdbare spullen in de kratten deed.

Bij deze zending waren ook nog wat pakken luiers, die inmiddels in onze schappen liggen. Nogmaals, dank u wel!

Gekochte producten van donatie Jumbo Groenendijk

Op 9 januari jl. hebben we een mooie actie van Jumbo Groenendijk op deze pagina geplaatst.

Op bijgaande foto ziet u wat wij van het geschonken bedrag gekocht hebben: toiletpapier, en luiers – waarvan u hier slechts een gedeelte ziet. Nogmaals Jumbo Groenendijk: hartelijk dank!!

Kerstpakketten Infor

Medewerkers van Infor hebben in de afgelopen weken hun kerstpakketten ontvangen. Een deel van hen heeft het pakket gedoneerd aan de cliënten van de voedselbank. Dat betekende dat we vandaag, samen met de verse producten aan elk krat een feestelijke doos met producten konden toevoegen.

Medewerkers van Infor: hartverwarmend, dank jullie wel!

Postzegelactie Hervormde Kerk Kootwijkerbroek

In december regelt een commissie van de Hervormde Kerk Kootwijkerbroek elk jaar een postzegelactie: wij mogen meedelen in de opbrengst: een prachtig bedrag van € 2.200,00. Dat is geweldig: heel hartelijk dank!

Donatie Curves Barneveld

De dames die bij Curves sporten, hebben in de maand december een inzameling van houdbare producten gehouden voor Hulp aan Elkaar. Dat heeft 14 volle kratten met producten opgeleverd, kijkt u maar op deze foto.

Goed bezig, dames. Dank u wel! En namens ons een sportief en gezond 2023 toegewenst!

Actie Jumbo Groenendijk Barneveld

Jumbo Groenendijk aan de Buru heeft voor Hulp aan Elkaar een actie gehouden: de producten op de foto werden ingezameld door klanten, en wat we ook kregen van de filiaalhouder was een tegoed om voor een prachtig bedrag nog artikelen naar keuze uit te zoeken, en daarbij is door ons gekozen voor toiletpapier en luiers.

Wat een fijn initiatief!

Maandelijkse inzameling kerken Barneveld

Zaterdag 7 januari was de 1e inzameling van 2023 van de 4 deelnemende kerken in Barneveld en Voorthuizen. U heeft ons blij gemaakt met veel producten, zoals te zien is op bijgaande foto’s.

Heel erg bedankt voor al deze spullen: houdbaar en aardappels, en luiers. Het gaat goed terecht komen bij onze cliënten, dank u wel.