Update december 2022

Inzameling door kindcentrum Het Anker uit Zwartebroek

https://fb.watch/hRlYGh6Iop/

Dank jullie wel voor het bezoek én de ingezamelde producten, kinderen en leerkrachten van Kindcentrum het Anker in Zwartebroek.

Inzameling Meerwaarde

In de periode voor de kerstvakantie is er op de Meerwaarde een inzameling gehouden van producten voor de voedselbank. We zijn erg blij met dit iniatief: kijkt u maar eens wat de opbrengst is.

Dank jullie wel!

Anonieme donateur doneert kaas

Iemand die liever anoniem wil blijven heeft ons gisteren ( donderdag ) 2 kratten met kwart-stukken kaas gebracht. Die gaan we de komende tijd uitdelen. Dank u wel voor dit heerlijke iniatief!

Spreng doneert versierde pakketten

En kijk ze eens helpen: de meisjes en jongens van de Spreng: ze hebben ook dit jaar weer mooi versierde pakketten met producten gemaakt voor onze cliënten, het is een feestelijk gezicht!

Dank jullie wel voor deze pakketten en jullie hulp. Onze cliënten zijn blij verrast met jullie inbreng!

Kazen van Jonker Fieret Accountants

Jonker Fieret Accountants zorgde ervoor dat alle pakketten voorzien zijn van een heerlijke kaas! Deze kazen ontvingen we vandaag. Dank jullie wel!

Tafelronde 148 doneert kalfsrollade

Vandaag kregen we van Tafelronde 148 voor alle klanten een heerlijke kalfsrollade! Dank jullie wel: het zal vast heerlijk smaken.

Welkoop doneert kerstbomen

Vandaag hebben onze cliënten een speciale waardebon meegekregen in hun pakket, nl. een waardebon om bij de Welkoop in Barneveld een kerstboom op te halen vanaf vrijdag 16 december a.s.

Dat is een mooi gebaar Welkoop! Dank jullie wel dat jullie ook aan onze cliënten denken, het is een mooie gedachte dat ook mensen die het financieel zwaar hebben, nu kunnen genieten van een kerstboom.

Echtpaar doneert houdbare producten, betaald met energiecompensatie

We werden bij Hulp aan Elkaar op hartverwarmende wijze verrast: vandaag kwam een echtpaar veel houdbare producten brengen. Zij stelden hun compensatie energiekosten, die ieder huishouden kreeg, beschikbaar voor deze boodschappen.

Wat een mooi gebaar, dank u wel!

Feeststollen van Van Reenen Transport

Van Reenen Transport heeft ons ook dit jaar verrast met feeststollen. Onze cliënten hebben ze vandaag in hun pakket gekregen: wat fijn dat we ze ook dit jaar mogen uitdelen.

Hartelijk dank!

Rookworsten van Vleeshandel Barten

Vandaag konden we heerlijke rookworsten in de kratten doen: gesponsord door Vleeshandel Barten uit Kootwijkerbroek. Dank u wel!

Donatie Staal verbind

We hebben een donatie van € 1000,00 ontvangen van Staal verbind. Dank u wel voor dit mooie bedrag!

Maandelijkse inzameling kerken Barneveld

Veel aardappelen, veel toiletpapier en veel kratten gevuld met ontbijtkoek, chocomel en andere houdbare producten! Dat is wat u met elkaar bij inmiddels 3 kerken in Barneveld, en 1 kerk in Voorthuizen voor ons ingezameld hebt afgelopen zaterdag. Het was al weer de laatste reguliere inzameling van dit jaar, en wij willen u daarvoor heel hartelijk bedanken!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close