Update november 2022

65-jarig bestaan Van Deuveren Transport

Van Deuveren Transport vierde onlangs het 65-jarig bestaan. Dat heeft men niet onopgemerkt voorbij laten gaan: tijdens de viering van dit jubileum kon een donatie gedaan worden die vandaag aan Hulp aan Elkaar is overhandigd.

Wat zijn wij blij met dit mooie gebaar: we zullen ervoor zorgen dat het goed besteed gaat worden aan de groeiende groep mensen die een beroep op ons doen, om voor hen gezonde aanvullingen op de pakketten te kunnen aanschaffen en voor de inrichting van het nieuwe gebouw in 2024. Wij feliciteren u met uw jubileum, en bedanken u heel hartelijk voor deze fantastische gift!

Top-zuivel doneert opbrengst veiling kaas

Top-zuivel uit Kootwijkerbroek heeft bij de opening van hun zaak een veiling gehouden van een kaas. AJK Stroe/Wekerom heeft het bedrag verdubbeld, waardoor die kaas maar liefst € 500,00 heeft opgebracht.

Wij mochten dat bedrag in ontvangst nemen, dank jullie wel!

Echtpaar doneert aan Hulp aan Elkaar

Vandaag ( woensdag ) heeft een echtpaar een donatie gedaan aan Hulp aan Elkaar: verse groenten, melk en yoghurt. We zijn er erg blij mee, dank u wel!

Inzameling catechisanten Scherpenzeelse kerken

Dinsdagavond kregen we bezoek van 2 groepen catechisanten van Scherpenzeelse kerken. De jongeren hadden ook producten ingezameld voor ons, en waren onder diep onder de indruk van het feit dat gemiddeld in elke klas 2 klasgenoten onder de armoedegrens leven, waardoor het bijvoorbeeld een probleem kan zijn om met leuke activiteiten mee te doen, zoals lootje trekken in deze periode.

Dank jullie wel voor jullie bezoek en de producten!

Inzameling scholen voor Dankdagproject

En toen werd het vrijdag… en stond ons team chauffeurs en vrijwilligers klaar om bij de scholen langs te rijden om de kratten op te halen van het Dankdagproject.

Het was geweldig! Maar liefst 54 kratten vol met producten die wij de komende tijd kunnen uitdelen aan onze cliënten!

Lieve kinderen, ouders, leerkrachten en andere betrokkenen bij deze actie: we zijn jullie erg dankbaar! Kijk en geniet van de foto’s!

Inzameling Dankdag

Afgelopen woensdag was het Dankdag. De scholen die aangesloten zijn bij Stichting de Drieslag zijn op die dag hun Dankdagproject gestart, en de opbrengst mocht overhandigd worden aan Hulp aan Elkaar.

Van een ouder die aanwezig was in de Grote Kerk kregen we een foto waarop het startsein gegeven werd. Wat een mooi gebaar, dank jullie wel!

Gratis schoenen voor ruim 100 Barneveldse kinderen

Om precies te zijn 107 kinderen in de gemeente Barneveld tussen de 0 en 12 jaar ontvangen via stichting Hulp aan Elkaar een cadeaubon voor een paar gratis schoenen.

Deze actie is mogelijk gemaakt via de Barneveldse stichting Bits for Kids in samenwerking met schoenenwinkel Releaz Footwear in Barneveld. Bits for Kids, een initiatief van medewerkers van groothandel in computeraccessoires Intronics, steunt al jaren hulpprojecten waar kinderen bij betrokken zijn.

Op de foto overhandigt Coen Ederveen van Bits for Kids de schoenenbonnen aan Henk Top van Hulp aan Elkaar.

Heel hartelijk dank voor deze mooie bijdrage voor de kinderen!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close