Update januari 2022

Schoolfruit

Appels

Snoep verstandig, eet een appel! Dat heeft een stel uit Voorthuizen vast gedacht toen ze voor de cliënten van Hulp aan Elkaar een aantal dozen met heerlijke appels kochten en die bij ons brachten. Dank jullie wel!

Spontane donatie

Vandaag maken we even ruimte voor een hele lieve actie van 2 kinderen. Er werden producten gebracht van 1 van de kerken. De kinderen van de mevrouw die ons deze producten bracht, hadden elk € 10,00 uit hun spaarpot gehaald voor de voedselbank. Wat zijn we daar blij mee. Dank jullie wel en we zullen zorgen dat het goed besteed gaat worden!

Curves Barneveld

Curves Barneveld heeft een actie gedaan voor Hulp aan Elkaar: in december konden de sportieve dames producten inleveren en een donatie doen voor vers fruit.

“Buurman” Arjan Klarenbeek heeft het bedrag van de inzameling verhoogd van € 315,00 naar € 400,00, zodat er 100 tassen met vers fruit gevuld konden worden. Dat is een fijne bijdrage van deze beide bedrijven: dank jullie wel!

Inzameling kerken

De eerste inzameling van 2022 bij diverse kerken was afgelopen zaterdag. Wat u allemaal naar die inzameling gebracht hebt: fantastisch! We zijn er erg blij mee, dank u wel.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close