Update december 2021

Heel erg bedankt!

Voor al uw bijdragen in 2021 in welke vorm dan ook: voedselproducten in alle mogelijke soorten, giften van klein naar groot, houdbare producten, zelfgemaakte geschenken, boeken, cadeaus voor de kinderen, spullen voor de kledingbank. Het is zo fijn om te zien dat u meedenkt.

En mochten we ook maar iemand vergeten zijn om het afgelopen jaar te bedanken, dan doen we het alsnog op deze wijze. Tegelijkertijd hopen we dat u in 2022 weer met ons meedenkt, en wensen wij u vanaf deze plaats alvast een mooi nieuw jaar toe in goede gezondheid.

Bestuur en vrijwilligers Hulp aan Elkaar

Hazeleger Kaas

Hazeleger Kaas gaf ons vandaag deze heerlijke gebraden kiprollades. Dank u wel!

Kerstverrassing

Woensdag 22 december heeft een lieve mevrouw mooie kartonnen doosjes met een kerstverrassing afgegeven voor onze cliënten. In de hectiek van de werkzaamheden zijn we vergeten ze op de foto te zetten, maar later kwam ze nog terug met mandarijnen en bananen. Geweldig, dank u wel!

Coop compact Zwartebroek

Vandaag heeft Coop compact Zwartebroek ons blij gemaakt met veel producten die ingezameld zijn bij een kerstactie. Voor 30% van de waarde van de opbrengst hebben zij pakken koffie erbij gedaan.

Heerlijk, en dank jullie wel!

Particuliere inzameling

Een particulier iniatief: iemand heeft samen met zijn familie en buren producten verzameld en bij ons gebracht. Hoe mooi is dat? Dank jullie wel.

Geschonken kerstpakketten

Wencop hoveniers en de Barneveldse Techniekopleiding schonken ons hun kerstpakketten. Bedankt!

De Spreng

De kinderen van de Spreng. Zó leuk dat jullie de dozen zo mooi getekend hebben. Heel hartelijk bedankt.

Scouting Lunteren

De scouting in Lunteren: fantastisch!

Klanten van Univé

Klanten van Univé, die de oproep op FB en de site gelezen hebben schonken ons een winkelkar vol.

Omzien naar elkaar

We gaan u bijpraten over alle hartverwarmende acties die afgelopen week voor Hulp aan Elkaar gehouden zijn. Omzien naar elkaar: dat is door bedrijven en particulieren voor onze cliënten gedaan. Wij als vrijwilligers zijn er erg blij mee en dankbaar voor!

Als eerste ontvingen we ongeveer 150 stukken kaas!

Bijdrage leerlingen De Meerwaarde

12 kratten maar liefst: de leerlingen van de Meerwaarde hebben een fijne bijdrage geleverd voor de uitdeling van de komende 2 donderdagen. Dank jullie wel!

Van Reenen Transport

Van Reenen Transport heeft er afgelopen week voor gezorgd dat onze cliënten ook een heerlijk kerstbrood mee konden nemen in hun pakket. Hartelijk dank!

Kiprollade van Van de Braak Installatietechniek

Onze cliënten mochten donderdag een kiprollade in ontvangst nemen. Compleet met braadboter en saus. Geschonken door van de Braak Installatietechniek. Namens de cliënten: hartelijk dank voor deze heerlijke rollade!

Kerststol Echte Bakker Van der Veer

Alle vrijwilligers van Hulp aan Elkaar werden verrast met een heerlijke kerststol van Echte Bakker Van der Veer. Als blijk van waardering. Dank jullie wel, het zal goed smaken.

Inzameling kerken

Geweldig! Dat is wat we maandagochtend, bij de aanblik van ca. 75 kratten dachten. Wat zijn we blij dat u bij de inzameling van producten bij diverse kerken zo royaal aan onze cliënten hebt gedacht!

We zijn er erg blij mee, en willen u allemaal van harte bedanken voor uw inbreng, in welke vorm dan ook.

Bibliotheek Barneveld

A.s.woensdag 8 december is er een leuke activiteit in de Bibliotheek: alle kinderen van onze cliënten, in de leeftijd tot 8 jaar hebben deze uitnodiging ontvangen. Veel plezier bij Sam en Julia!

Sinterklaas deelt uit!

Op donderdag 2 december werd er een grote verrassing bij Hulp aan Elkaar gebracht: Een gulle Sint had veel cadeautjes geschonken, en ook al ingepakt zodat ieder kind thuis een pakje kan uitpakken. En natuurlijk bij het Sinterklaasfeest: een zakje lekkere pepernoten!

De tassen zijn op een eerder tijdstip al aan ons geschonken, maar kwamen nu heel goed van pas.

Veel blije gezichten!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close