Update november 2020

Woensdag 4 november was het Dankdag. Dat was voor de scholen die bij de Drieslag horen: Willem van Oranjeschool, IKC Juliana, Beatrixschool, Alexanderschool, Amaliaschool en de Arianeschool aanleiding om met een mooie inzamelingsactie voor Hulp aan Elkaar voedsel in te zamelen. Dat is gelukt! Lieve kinderen, ouders en leerkrachten wat zijn jullie royaal geweest: meer dan 70 kratten vol! De inhoud gaan we de komende weken aan onze cliƫnten uitdelen.

Namens Hulp aan Elkaar: hartelijk dank!

Maandelijkse inzameling door kerken

De maandelijkse inzameling door een aantal kerken voor Hulp aan Elkaar heeft ook veel opgeleverd! Heel hartelijk dank voor al uw giften, we maken er veel mensen blij mee.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close