Update oktober 2020

Namens de cliënten: hartelijk dank, gulle gevers van de kerken!

Actie Jumbo

Vandaag is er een actie voor 2 goede doelen bij de Jumbo aan de Amersfoortsestraat. Georganiseerd door Ineke en de manager van de Jumbo. Hierbij een paar foto’s van de initiatiefnemers.

Appelactie LTO Noord

Dinsdag ontvingen we gratis appels van boeren tijdens de landelijke actie van LTO Noord, LLTB en ZLTO, om op een mooie manier een verbinding te maken tussen de agrarische sector en de consumenten. In totaal werden ruim 40.000 appels uitgedeeld aan verzorgingshuizen, ziekenhuizen, scholen en voedselbanken. Daar was Hulp aan Elkaar er 1 van. We zijn blij dat onze cliënten deze week lekkere appels meekrijgen in hun pakket. Dank jullie wel voor deze mooie actie!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close