Update december 2020

Sinterklaas bij Hulp aan Elkaar!

Het is toch geweldig? Sinterklaas kwam ook langs bij Hulp aan Elkaar! Voor de kinderen van onze cliënten. Dank u Sinterklaas, en de hulppieten voor deze verrassingen!

Kerstkransjes

Kerstkransjes, kerstchocolaatjes, koffie, fruitcocktail, appelmoes, chips en zo kunnen we nog een aantal artikelen opnoemen: wat heeft u weer royaal aan Hulp aan Elkaar geschonken tijdens de maandelijkse inzameling bij de kerken. Namens onze cliënten: hartelijk dank, u maakt onze kerst feestelijker!

Personeelsvereniging Van Reenen Transport

Vandaag (donderdag) werden we verrast door een actie van de personeelsvereniging van van Reenen Transport: heerlijke kerststollen, geleverd door de PLUS. Dank jullie wel!

Studio Light

Afgelopen donderdag ontvingen de kinderen van onze cliënten nog een tas met verrassingen. Daarin zaten ook deze knutselpakketten van Studio Light. Met lampjes: wat zal dat feestelijk staan!

Stichting Kinderhulp Tjernobyl Barneveld

Stichting Kinderhulp Tjernobyl Barneveld wil haar aandacht uitbreiden door hulp te bieden aan kinderen in Barneveld die ongewild in moeilijke omstandigheden leven. Daarom schenken ze 185 cadeaubonnen van €10 aan Voedselbank Hulp aan Elkaar. Voor elk kind een bon om bij Intertoys te besteden. Deze cadeaubonnen worden op 24 december uitgereikt aan alle kinderen en jongeren tot en met 17 jaar die gebruik maken van de voedselbank.

Vink BV

Heerlijke stollen van Vink BV uit Barneveld. Ze zijn vandaag uitgedeeld om lekker met de kerst op te eten. Dank jullie wel voor deze traktatie!

Intratuin Barneveld

Wat een fleurige verrassing! Intratuin Barneveld bracht voor onze cliënten veel planten. De keuze was groot. Fantastisch! Dank jullie wel, namens hen.

Oliebollen

Op Oudjaarsdag kregen we oliebollen om uit te delen van een anonieme gever. Heerlijk!

Rollades

We hebben u de afgelopen tijd al laten weten hoe royaal u bent geweest, maar dat was nog niet alles: dit zijn de giften van de laatste week van 2020.
Kipproducten in allerlei soorten van Kip & Zo, en een heerlijke kalfsrollade van Ecofields, gesponsord door Onderweegs en de Groot.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close