Update juli 2022

Inzamelpunt voor voedselbank bij Gereformeerde kerk in Voorthuizen

Misschien heeft u het gelezen in de Barneveldse Krant van 16 juli: de Gereformeerde Kerk (PKN) in Voorthuizen heeft een inleverpunt geopend om producten in te zamelen voor de voedselbank van Hulp aan Elkaar. Dat inzamelpunt is voor alle inwoners van Voorthuizen, elke vrijdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

De eerste inzameling is deze week afgeleverd bij de voedselbank:

6 dozen en kratten vol met diverse artikelen. Daar zijn we erg blij mee, en we willen u dan ook hartelijk bedanken voor uw inbreng!

Sponsoractie deelnemers Kippenren

Deelnemers aan de Kippenren van dit jaar hebben een sponsoractie gehouden: voor alle kinderen is er badhanddoek en buitenspeelgoed geregeld.

Het was een kleurrijk festijn, en wij willen dan ook iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt heel hartelijk bedanken, namens onze jonge cliënten!

IJsmuntjes van de Ronde Tafel

Afgelopen donderdag werden er muntjes uitgedeeld aan onze cliënten, om een ijsje te kopen in het dorp: daar is het echt weer voor nu.

Dat had de Ronde Tafel goed bedacht met deze temperatuur. Eet smakelijk allemaal, en Ronde Tafel: hartelijk bedankt!

Inzameling Diaconaal Platform Zwartebroek Terschuur

We kregen vandaag mooi aanvullend bericht op een eerdere actie van de kerken in Terschuur en Zwartebroek: u herinnert zich vast deze foto nog wel.

Nu heeft het Diaconaal Platform Zwartebroek Terschuur ook een inzameling gehouden, en die heeft maar liefst € 1.200,00 opgebracht. Dat bedrag mogen we besteden bij Coop van Veluw in Zwartebroek.

Wij, van Hulp aan Elkaar, zijn er erg blij mee, en willen u en jullie hartelijk bedanken hiervoor!

Stichting TOV

Aardappelen: een heleboel zakken van 10 kilogram. Dat was wat Stichting TOV ons bracht.

Dank jullie wel!

Inzameling Jumbo filialen Barneveld

Afgelopen weken hebben de Jumbo-filialen een inzamelingsactie gehouden voor de Voedselbanken. De 3 Barneveldse filialen hebben aan ons veel kratten gedoneerd: eerder deze week kregen we van de vestigingen Buru en Amersfoortsestraat, vandaag kon de bus laden op de Nieuwe Markt ( zie foto ).

Klanten en medewerkers van Jumbo: namens onze cliënten heel hartelijk dank voor deze donatie!

Speelgoedinzameling

Bij de Ned.Ger.Kerk is een inzameling van speelgoed gehouden. Onze jongste cliënten kregen vandaag een verrassing mee naar huis. Dank u wel, wat zullen ze er blij mee zijn!

Kersenboomgaard Nieuw Hof

Kersenboomgaard Nieuw Hof uit Terschuur heeft ons voor alle kratten een heerlijke gezonde bak kersen bezorgd. Dat zal goed smaken! Dank jullie wel, we zijn er blij mee.

Inzameling kerken

Bij Hulp aan Elkaar worden op dit moment ruim 120 kratten per week gevuld voor hen die het echt nodig hebben. We zijn afhankelijk van hetgeen u ons schenkt. Deze zaterdag was de inzameling bij de kerken weer royaal.

We hebben veel kunnen sorteren, en kunnen dit donderdag weer uitdelen. Uw bijdrage is niet zomaar iets, wij zijn er ontzettend blij mee, en onze cliënten ook, dus we zeggen weer: HEEL HARTELIJK DANK!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close