Update juni 2022

30 zakken aardappelen

Tijdens de inzameling in Terbroek ontvingen wij van één van de mensen die producten kwamen brengen een heleboel grote zakken met aardappelen: 30 stuks maar liefst.

Wat een royaal gebaar, dank u wel!

Inzamelingsactie kerken Terschuur en Zwartebroek

Zaterdag 25 juni stond de bus van Hulp aan Elkaar klaar bij de inzamelingsactie die de gezamenlijke kerken van Terschuur en Zwartebroek voor ons hielden: dank u wel voor al uw bijdragen, we zijn erg blij met alle producten!

Stichting TOF

Vanochtend reed een grote vrachtwagen voor met een zeer welkome bijdrage voor Hulp aan Elkaar: ook wij mogen meedelen in de voedselbijdragen die Stichting TOF (Together One Family) regelt en wegbrengt naar de Oekraïne.

Al onze cliënten kunnen de komende weken heerlijke verse winterpenen eten. Hartelijk dank voor deze schenking, die we mochten ontvangen.

Henry Buitenhuis nam de pallet in ontvangst van Renzo Kok.

Inzameling kerken Barneveld

Zaterdagmiddag hebben we uw inbreng van juni bij de kerken al kunnen sorteren: aardappelen, luiers, melk en veel houdbare producten zorgen ervoor dat onze schappen weer gevuld zijn.

Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Sparen voor tuinplantjes van de Plus

Mevrouw Rina Bos heeft in 2021 meegedaan aan de actie van de Plus: sparen voor tuinplantjes: voor elke cliënt een tray plantjes. Dat was een verrassing! Maar dat kon beter heeft ze wellicht gedacht; dit jaar heeft ze nóg meer ingezameld: vrienden, buren én de Plus-supermarkt schenken dit jaar voor elke cliënt een doosje met 3 trays plantjes.

Ze moesten 2x rijden om het bij Hulp aan Elkaar te krijgen. Maar wat zullen er donderdag veel blije gezichten zijn. Dank u wel voor deze actie!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close