Update september 2020

Na het tellen van de statiegeld actie blijkt dat jullie, onze geliefde klanten, maar liefst €750 verzameld hebben voor de Voedselbank! Dat is een fantastisch bedrag! De Voedselbank en de Albert Heijn willen graag iedereen bedanken die bijgedragen heeft.

Op de foto neemt Hulp aan Elkaar de cheque in ontvangst.

Doorbrekers schenken 10.000 euro aan Hulp Aan Elkaar in corona-tijd

Veel gezinnen zijn in de afgelopen maanden flink geraakt door de corona-crisis, waardoor meer mensen een beroep hebben moeten doen op de voedselbank. Daarom heeft DoorBrekers besloten om 25% van hun jaarlijkse zomergift apart te zetten voor de voedselbank, wat resulteerde in een totaalbedrag van €36.000 euro. “We zijn ontzettend dankbaar voor alle mensen in DoorBrekers die zo gul gegeven hebben. Als kerk kunnen we daarmee organisaties ondersteunen die al een groot verschil maken in de levens van mensen. Juist in deze tijd is de voedselbank zo’n organisatie”, aldus Peter Paauwe, senior pastor en oprichter van DoorBrekers.

De cheques zijn donderdag 24 september overhandigd aan de voedselbanken in de zes plaatsen waar DoorBrekers een locatie heeft gevestigd, waaronder Barneveld. Hulp aan Elkaar kreeg €10.000 uit het totale bedrag. ​De voedselbanken reageerden enthousiast en hadden dit niet verwacht. “Hier word je stil van. Dit kunnen we ontzettend goed gebruiken, juist in deze tijd waarin we als voedselbank een terugloop zien in het aanbod van producten van supermarkten en restaurants”, aldus één van de medewerkers van de voedselbank.

Actie in Kootwijkerbroek

De actie van vrijdag en zaterdag in Kootwijkerbroek is goed bezocht. Dank u wel!

Albert Heijn Barneveld

Op 28 en 29 augustus hebben een paar van onze vrijwilligers een inzameling gehouden bij Albert Heijn. Dat was een groot succes!
Bedankt voor uw bijdrage aan deze actie!

Inzameling kerken

In het afgelopen weekend hebben diverse kerken spullen voor onze cliënten bij elkaar gebracht. Fantastisch, zo vol als onze kratten waren!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close