Update maart 2024

Anoniem gedoneerde appels

Snoep verstandig, eet een appel… dat kunnen onze cliënten doen dankzij deze anonieme gezonde gift. Dank u wel!

Anoniem gedoneerde mandarijntjes

Afgelopen woensdag, de dag waarop de lente leek te beginnen, heeft een mevrouw die anoniem wil blijven, ons blij gemaakt met heel veel mandarijntjes. Wat een mooi gebaar, dank u wel!

Anoniem gedoneerde paasbroden

Donderdag kregen we van een anonieme gever uit Stroe een aantal heerlijke paasbroden. Het is zo fijn dat u deze spontane acties voor onze cliënten doet. Hartelijk dank!

Donatie H&S Transport

Gisterochtend, 14 maart, ontvingen wij van de dames van H&S Transport een mooie cheque. Rond de kerst heeft personeel van H&S een inzameling gehouden, het bedrag is verdubbeld, en Sonja van Hulp aan Elkaar mocht € 2.600,00 in ontvangst nemen.

Daar zijn we erg blij mee, dank u wel!

Donatie Plus Kootwijkerbroek en Harskamp

Vorig jaar, eind maart, werden wij verrast met dozen van de Plus-actie. En dit jaar? Heeft dezelfde mevrouw in samenwerking met Hr. Pater van de Plus in Kootwijkerbroek en Harskamp weer zo’n prachtige actie voor ons gedaan: kijkt u maar hoeveel ze afgelopen woensdag kwamen brengen. Deze keer werden ze met de bus van Plus afgeleverd, zoveel was het!

Namens ons allemaal: heel hartelijk dank voor uw inzet en iniatief!

Maandelijkse inzameling van kerken

2 maart: de derde inzameling dit jaar, bij de kerken die meedoen aan de actie. Er is weer veel binnengekomen, o.a. wasmiddel, schoonmaakmiddelen, pakjes drinken en boter.

We zijn er erg blij mee, en onze cliënten ook! Dank u wel.