Update juli 2023

Overhandiging cheque Goede Doelendag de Meerwaarde

We hadden u al verteld over de mooie cheque van de Goede Doelendag van de Meerwaarde: deze werd tijdens de jaarafsluiting voor de medewerkers overhandigd door Bert Brand aan Henri Buitenhuis, de voorzitter van Hulp aan Elkaar. Wat een prachtig resultaat van het programma: onder andere een obstacle run, een rommelmarkt, taartverkoop, workshops, attractiepark, een carwash en een restaurant.

Ook hij bedankte de Meerwaarde voor de mooie opbrengst, en voor de inzet daarvoor. Dit artikel kunt u ook in de Barneveldse Krant van zaterdag 8 juli terugvinden.

Zorgboerderij Het Paradijs

Zorgboerderij het Paradijs brengt ons momenteel elke donderdag door hen gekweekte groenten. Verder kan haast niet: zo van hun land gaat het bij ons de kratten in.

Heerlijk, en dank jullie wel namens de cliënten!

Goede Doelendag op de Meerwaarde Barneveld

Leerlingen, docenten en allen die betrokken waren bij de acties op de Meerwaarde: wat maken jullie ons blij met deze mooie gift! Behalve de gift kregen we ook nog producten. Jullie hebben allerlei activiteiten gedaan om dit voor elkaar te krijgen: we zijn er stil van.

We zullen zorgen dat de cheque goed gebruikt gaat worden. Nogmaals dank jullie wel, en een hele fijne vakantie namens ons team!

Inzamelingsactie Jumbo’s Barneveld

Afgelopen week vond er bij de 3 Jumbo’s in Barneveld een inzameling plaats. De opbrengst is voor de voedselbank: daar zijn we erg blij mee, want het aantal gezinnen dat momenteel gebruikt maakt van de voedselhulp is nog steeds hoog.

Onze voorraad is weer wat groter: dank u wel!!

Inzameling kerken Barneveld en Voorthuizen

Alweer de zevende inzameling dit jaar bij de diverse kerken in Barneveld en Voorthuizen. En weer zijn we blij verrast met hetgeen u voor onze cliënten op de inzamelpunten brengt. Dank u wel!

Van Reenen Transport

Van Reenen Transport schonk ons fruit en drank: dat bleef over na een mooi evenement dat gehouden werd op 24 en 25 juni: 24 uur sporten voor families met een ziek kind: dát is HomeSport Events. Wielrennen, hardlopen of wandelen dwars door Nederland en door weer en wind.

Allemaal voor dat ene doel: families en hun zieke kind dicht bij elkaar brengen in Ronald McDonald Huizen, huiskamers en vakantiehuizen.


Wat een mooi iniatief, en dank jullie wel voor een bus vol spullen!