Update mei 2023

Gulle schenking door Kiwanis, terStal en Okay Mode

Deze maand hebben wij voor de kinderen van 0 t/m 17 jaar, die begin mei met hun ouders stonden ingeschreven bij Hulp aan Elkaar een mooie actie kunnen doen: leest u even mee?

Kiwanis Barneveld schonk ons een bedrag van maar liefst € 10.000,00 – met het speciale verzoek om daar echt iets voor de kinderen mee te doen. Dat is in samenwerking met terStal, en Okay mode gelukt: voor elk kind, en dat waren er ruim 200, een cadeaubon om bij één van deze winkels voor € 45,00 per kind nieuwe kleding aan te schaffen. Dat is toch fantastisch?

Heel hartelijk dank, Kiwanis, terStal en Okay Mode!

Pizza eten bij Buurtcentrum Bronveld

Op donderdag 25 mei werden onze cliënten onder een stralend zonnetje welkom geheten om pizza te komen eten bij Buurtcentrum Bronveld. Het initiatief ging uit van Popup Italian, ter ere van hun 5-jarig bestaan.

De cliënten ontvingen een waardebon bij Hulp aan Elkaar, Bronveld heeft voor de locatie en de aankleding gezorgd, en Popup Italian heeft veel, heel veel pizza’s gebakken.

Het was een feestelijk jubileum, Popup Italian: hartelijk dank! Het was een heerlijk!

Ingezamelde tuinplantjes

Kent u mevr. Rina Bos nog? Vorig jaar verzamelde ze bij de Plus-actie o.a. zegels voor tuinplantjes. En dat heeft ze nu weer gedaan. Voor elk krat een mooie tuinplant.

Onze cliënten waren vanmiddag blij verrast. Dank u wel, mevr. Bos!

Kiwanis Golftoernooi

Tijdens het Kiwanis Golftoernooi in Wijchen is er een prachtig bedrag opgehaald voor Hulp aan Elkaar: maar liefst € 9.000,-. Op de foto neemt Gerard de Roller (rechts) de cheque in ontvangst.

Heel hartelijk dank Kiwanis, en alle golfers!

Inzameling kerken Barneveld

Zaterdag was het weer inzameldag bij de diverse kerken voor onze voedselbank. U heeft ons blij gemaakt met veel gevulde kratten! En wij willen ook de vrijwilligers die ter plekke inzamelen hartelijk bedanken voor het “voorwerk” dat ze gedaan hebben: de kratten waren al goed gesorteerd.

Heel hartelijk dank allemaal!