Update oktober 2021

Inzameling kerken

Veel gevulde kratten: dat zijn aan het begin van de maand weer veel houdbare levensmiddelen die wij de komende weken kunnen gaan uitdelen. Dank zij u, ingeleverd bij de diverse kerken. Dank u wel!

Schietvereniging de Luchtschutters uit Voorthuizen

We ontvingen vorige week een mooie enveloppe met € 275,00 van Schietvereniging de Luchtschutters uit Voorthuizen. Helaas moeten zij door gebrek aan ledenaanwas besluiten hun vereniging laten stoppen.

Omdat zij het bedrag dat nog over was in hun kas aan een goed doel wilde schenken, kwam men bij Hulp aan Elkaar. En wij zijn er blij mee: we gaan er heerlijke zuivel van kopen voor de cliënten. Heel hartelijk dank!

Stoofperen van een gulle gever

Vorige week donderdag werden we verrast met stoofperen, zomaar van iemand die onze cliënten een warm haart toedraagt. Dank u wel.

Inzameling NGK

Vandaag (donderdag) konden we verrassingstasjes meegeven aan onze cliënten: voor de jongeren van 12 – 17 jaar in hun gezin. Geschonken door de NGK, wat een mooi gebaar. Dank u wel!

Inzamelingsactie basisschool “De Bron”

Basisschool “de Bron” uit Barneveld heeft afgelopen periode producten ingezameld voor de voedselbank “Hulp aan elkaar” Deze inzameling werd gedaan rond het thema “samen” waar alle kinderen aan hebben gewerkt.

Dank jullie wel!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close