Update maart en april 2020

Vanwege de coronacrisis is Hulp aan Elkaar druk bezig om te zorgen dat het de cliënten kan blijven ondersteunen. In maart en april zijn wij volop gesteund door anderen om dit werk te kunnen blijven doen!

Do-It

Om de Voedselbank in Barneveld en omstreken extra te ondersteunen, doneerde DO-IT afgelopen woensdag 1 april met haar merken la BIO IDEA en Amaizin vier pallets vol met houdbare producten, zoals pasta en bonen. “Want oog voor voedsel en hart voor mensen staat ook bij DO-IT hoog in het vaandel.

GI-OVO

Het team van GI-OVO heeft maandag ruim 5.000 gekleurde paaseieren afgeleverd bij de Barneveldse voedselbank. ”Niet alleen hebben wij de eieren afgeleverd, wij hebben deze ook verpakt in kleurrijke doosjes”, meldt Jacco Wagelaar namens het Barneveldse bedrijf, dat logistieke oplossingen en verpakkingen ontwerpt, produceert en creëert voor de eierindustrie. Een deel van de eieren is bestemd voor andere voedselbanken in de regio. GI-OVO hoopt met deze actie een bijdrage te kunnen leveren aan het paasgevoel.

Veel hulp aangeboden

Moba

Paasbroden door de Moba geschonken. Heerlijk, dank u wel!

Stichting Nuchter

We worden herhaaldelijk verwend met boodschappen van Sam en Kiki die meedoen met stichting Nuchter. Ze moeten dan de boodschappen doneren aan de plaatselijke voedselbank ! Wij zijn er blij mee. Dank jullie wel!

Donatie kerken Zwartebroek en Terschuur

De kerken van Terschuur en Zwartebroek hebben royaal voor ons verzameld: heel hartelijk dank voor alle giften!

Sportpark Overbeek

Wanneer we op Sportpark Overbeek weer van start kunnen gaan is onbekend. Dus kwamen Ans, Peter en Blaar op het idee om de voorraad flesjes die in september niet meer te verkopen zijn, te schenken aan de Voedselbank. Deze middag gingen er 2 vrachten vol naar Barneveld alwaar de lading dankbaar in ontvangst werd genomen. Mooie actie ook!

Van de sportvereniging in Terschuur ontvingen we nog een 2e auto vol!

Andere donaties

Ook andere partijen hebben spullen bij ons gedoneerd, hartelijk dank!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close