Update december 2019

22 dec Update december 2019

Het is alweer de laatste maand van 2019. Afgelopen maand is er een hoop gebeurd bij Hulp aan Elkaar.

Donatie rommelmarkt Voorthuizen

De rommelmarkt van Voorthuizen had ons als één van de goede doelen gekozen. We mochten afgelopen donderdag het mooie bedrag van 3550 euro ontvangen. Dit mogen we gebruiken voor de koelauto! Heel hartelijk bedankt!

Versierde kerstpakketten basisschool De Spreng

Afgelopen week hebben we mooie versierde kerstpakketten gekregen van basisschool de Spreng. Nadat we op school mochten vertellen over de voedselbank hebben de kinderen flink hun best gedaan om de dozen te vullen en te versieren.

Afgelopen donderdag mochten we alle 100 gezinnen van de voedselbank een kerstpakket aanbieden. Toen de mensen van de voedselbank hoorden dat kinderen deze paketten hadden gemaakt vonden ze dat heel erg leuk.

Dus iedereen heel hartelijk bedankt die hierbij geholpen heeft! En ook bedankt voor de mooie kerstkaarten die we erbij mochten geven!

Blus organiseert weggeven speelgoed aan kinderen

Op 4 december hebben we tweedehands speelgoed mogen weggeven aan de kinderen van de voedselbank. Dit werd georganiseerd door de eigenaars van Blus en in Blus. Het was erg leuk om al die blijde kindergezichten te zien!

We willen de inbrengers van het speelgoed heel hartelijk bedanken en vooral Blus die dit alles mogelijk heeft gemaakt!

Donatie van Onderweegs en De Groot


Op 5 december konden we de kinderen van de voedselbank blij maken met cadeautjes die gesponsord zijn door Onderweegs en De Groot accountants en belastingadviseurs.

Candlelight 2019

Tijdens candlelight mochten we gebruik maken van de kraam voor de “Twinkle toys” We hadden nog tweedehands speelgoed over die we voor Sinterklaas mochten weggeven aan de kinderen van de voedselbank. We hebben het mooie bedrag van 250 euro verdiend.

Donatie van kaarsen

Zoals ieder jaar werden we ook dit jaar bedankt met kaarsen, gemaakt en geschonken door een klant van de voedselbank! Bedankt voor de kaarsen!