Heihut bedankt vrijwilligers Hulp aan Elkaar

07 sep Heihut bedankt vrijwilligers Hulp aan Elkaar

Vorig jaar had Bram van Ee, de eigenaar van de sfeervolle “Heihut” al aangegeven dat hij “iets” voor de vrijwilligers van de voedselbank wilde doen. De vrijwilligers waren welkom om een keer bij de Heihut te komen eten.

Afgelopen woensdag was het zover. Bij de ingang worden we van harte welkom geheten op mooi geschreven borden, zowel langs de weg als bij de ingang. We voelen ons gelijk welkom! De gezellige sfeer is meteen gezet. De geur van de barbecue komt ons tegemoet terwijl wij een drankje aangeboden krijgen bij binnenkomst.

Voordat we beginnen krijgen we een welkomstwoord van Bram. Hij vindt het geweldig dat wij ons inzetten voor de voedselbank.

“Jullie hebben het verdiend om eens in het zonnetje gezet te worden.”

Nou, dat worden we!  Het is allemaal heel erg lekker. De vers gerookte zalm en de goed bereidde stukken vlees vielen goed in de smaak! De sfeer is erg gezellig en iedereen heeft het erg naar zijn zin! Aan het eind worden we ook nog getrakteerd met een overheerlijk buffet met ijs en toetjes. Ze kunnen ons “als tonnetjes” naar huis rollen!

We willen de Heihut heel hartelijk bedanken voor dit ruime gebaar! Heel hartelijk bedankt familie van Ee en medewerkers! Daar willen we nog wel een jaartje vrijwilliger voor zijn:-)