Update eerste half jaar 2019

15 jul Update eerste half jaar 2019

In het afgelopen half jaar hebben er weer een hoop activiteiten bij Hulp aan Elkaar plaatsgevonden. Hieronder een overzicht van deze activiteiten:

ABN-Amro stuurt kerstgroet

Met Kerst werden we gesponsord door de ABN-AMRO bank. Voor iedereen een heerlijke kerststol en kerstkransjes en kerstkaartjes met een mooie kerstgroet. Heel hartelijk bedankt!

Tas vol verrassingen

De gezinnen kregen met Kerst ook een tas vol met verassingen waaronder een leesboek voor de kinderen die we gesponsord kregen van een basisschool uit Voorthuizen! Heel erg leuk en voldoende voor alle kinderen! Ook zaten er knutselpakketten in voor de jongste kinderen om lekker in de vakantie bezig te zijn.

Taart van Radio Gelderland in februar

Begin februari werden we verrast door Radio Gelderland. Ze gaven ons een mooie taart die ons geschonken werd als bedankje van een cliënt voor al het werk dat de vrijwilligers van de voedselbank deden voor de cliënten!

Heel hartelijk bedankt voor dit leuke gebaar!

Vrijwilligersavond

Tijdens een gezellige vrijwilligersavond namen we in maart afscheid van onze voorzitter Greetje Brugman. We hebben haar heel hartelijk bedankt voor alles wat ze voor de voedselbank mocht betekenen!

Onze interim-voorzitter Henry Buitenhuis wordt voorzitter waar we heel erg blij mee zijn. We mochten deze avond genieten van de lekkere hapjes die door de Elstar gesponsord werden.

Nieuwe bus Hulp aan Elkaar

Onlangs mocht Wim de sleutel ontvangen van onze nieuwe gesponsorde koelbus

Taart van Bond tegen vloeken

Voor Pasen werden alle cliënten getrakteerd op een lekkere taart van de Bond tegen vloeken.

Heel hartelijk bedankt voor dit lekkere gebaar!

Overhandiging cheque Rabobank

Overhandiging van de cheque van de Rabobank. Die meehielp om het sposorbedrag bij elkaar te sparen. Heel hartelijk bedankt!

Inzamelactie Hulp aan Elkaar bij Albert Heijn Barneveld

De inzamelactie die voedselbank “Hulp Aan Elkaar” heeft gehouden bij AH in Barneveld is een succes geworden

Veel Barnevelders zijn begaan met mensen die in Barneveld te weinig geld hebben om voldoende levensmiddelen te kopen. Vele gevers hebben zo samen een grote hoeveelheid voedsel gedoneerd. Totaal 75 kratten vol met houdbare producten die de voedselbank weer kan gebruiken om uit te delen. Daarmee kan er een evenwichtig pakket uitgereikt worden

Op beide dagen hebben de militairen uit Stroe op een prachtige manier de actie ondersteund. Mede door hun aanwezigheid werd het een opvallende actie waar je niet omheen kon.