Ton Veldhuizen traint vrijwilligers Registratie

Op de Beursvloer Barneveld (28-01-2016) hebben we bewust gezocht naar iemand die een training voor ons kon verzorgen. Deze match hebben we ook kunnen maken in de persoon van Ton Veldhuizen van ilomarjo coaching & advies uit Barneveld. Op 11 april heeft de afdeling registratie een hele interessante en leerzame training mogen ontvangen van Ton!

De doelstelling van deze training was te leren hoe de (her)intake gesprekken nog beter en effectiever gevoerd kunnen worden. Zaken die ter sprake zijn gekomen zijn o.a. het maken van goed contact met elkaar, het boven water krijgen van de juiste relevante informatie en hoe er gezorgd kan worden dat het gesprek voor alle betrokkenen als prettig ervaren wordt. Dat laatste ook als de boodschap niet positief is.

VeldhuizenA

Als personal coach en stimulator van persoonlijke groei heeft Ton veel ervaring in het voeren van verschillende soorten gesprekken. Dit was ook duidelijk te merken tijdens de training. Hij zorgde voor een ontspannen sfeer en reikte verschillende handvatten aan om ons te helpen onze gesprekken zo goed mogelijk te voeren. De theorie werd op een prettige manier afgewisseld met oefeningen en rollenspellen zodat het aangeleerde gelijk in de praktijk geoefend en ervaren kon worden.

Alle medewerkers hebben de training als zeer prettig en leerzaam ervaren en waren vooral verrast te ontdekken wat een kleine verandering in de aanpak tot gevolg kan hebben in de sfeer en inhoud van de gesprekken en de uitkomst hiervan.

Naast de theorie is er ook een betere bewustwording ontstaan waar iedereen heel blij mee is. Ton, heel erg bedankt dat je onze mensen hiermee geholpen hebt!

Bent u zelf op zoek naar een coach of een bepaalde training? Kijk dan eens op de website van ilomarjo coaching & advies.

 

 

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close